Sponsors Zilver

Leverancier van medische en esthetische innovatieve technologieën en producten in Nederland, België en Luxemburg. Onze productlijn richt zich op Dermatologen, Plastisch Chirurgen, Esthetisch artsen, Gynaecologen, Huidtherapeuten en Schoonheidsspecialisten. De productlijn biedt oplossingen voor ontharen, vaatlaesies, pigmentlaesies, skin rejuvenation, skin tightening, vet reductie en body contouring, lifting, rimpels, volume herstel, laser resurfacing en veel meer… Door het uitgebreide aanbod biedt Dalton Medical klanten het gemak om bij één partner de oplossingen te vinden voor alle medisch esthetische vraagstukken.

 

 

Met meer dan 20 jaar werkervaring met de lasers van o.a. MedArt en Energist mogen we gerust zeggen, dat we veel ervaring en kennis in huis hebben op het gebied van diverse laserbehandelingen. Voor Esthemed zijn opleiding, service, garantie en snelle leveringen een vereiste als u gaat werken in de praktijk met laser apparatuur.

 

 

“We will change the way the world thinks about skin health”

Dat is de visie van Galderma, een farmaceutisch bedrijf dat zich wererldwijd richt op dermatologie en zich specialiseert in de speciale vaardigheden en competenties die de wereld van de dermatologie met zich meebrengt. We ontwikkelen innovatieve medische en esthetische oplossingen en ondersteunen professionals over de hele wereld met hulp en advies.

 

 

 

Merz Aesthetics is onderdeel van de Merz Pharma Group en is wereldwijd toonaangevend op het gebied van esthetische geneeskunde. Onze producten worden door medisch specialisten in meer dan 90 landen gebruikt. We bieden een veelzijdig portfolio van minimaal invasieve esthetische behandelingen. Ook bieden we een uniek scala aan diensten en professionele trainingen voor klanten. We kunnen bouwen op meer dan een eeuw ervaring binnen de gezondheidszorg en hebben een duidelijke missie: we streven ernaar om de gezondheid van patiënten te verbeteren en ervoor te zorgen dat zij zich beter voelen en er beter uitzien.

 

 

 

 

Skinline vormt al vele jaren een referentie in België en de Benelux als het gaat om professionele uitrusting voor esthetische en verjongingsbehandelingen.

Het bedrijf werd in 2000 opgericht door Bruno D’hont en is net ten zuiden van Brussel gevestigd. Skinline verdeelt producten die werden erkend en gedocumenteerd door de wetenschappelijke en medische gemeenschap.

Skinline is een officiële distributeur van de merken Lutronic, Zimmer, Invasix, InMode en Wellcomet.